Hotel Prins Boudewijn

Buffetontbijt

Het ontbijt wordt in buffetvorm (niet tijdens corona) geserveerd van 7 tot 10.30 uur. Tijdens het weekend vanaf 8u!
Op aanvraag kan het ontbijt al vanaf 6 uur, met eventueel lunchpakket op aanvraag.
Er is ook een mogelijkheid om een ontbijt te nuttigen indien u niet verblijft in het hotel (€ 15/pp).

 

  • vers gebakken broodjes, croissants
  • assortiment brood
  • ontbijtgranen
  • natuur - en fruityoghurt
  • fijne vleeswaren en kaas
  • gekookte eitjes
  • verschillende fruitsappen
  • vers fruit volgens het seizoen
ontbijt.JPG

Parkeren

Wij hebben geen private parking maar U kunt uw auto parkeren rondom het hotel aan een dagtarief van 10 euro per dag in de groene zones (aangeduid op de parkeerautomaten). Dit enkel te betalen tijdens de weekends, feestdagen en schoolvakanties.

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van de beveiligde, ondergrondse parking aan het stadhuis, op 2 minuten wandelafstand. Hier betaalt u in het seizoen €18/dag en buiten het seizoen € 8/dag.

Hotel Prins Boudewijn

MET DE FIETS

 

Geen betere manier om een stad of streek te leren kennen dan te voet of met de fiets. Niet alleen kom je zo op plaatsen die je anders misschien links zou laten liggen, maar het biedt je het comfort om halt te houden waar en wanneer je wilt.
In Knokke-Heist is de 9 km lange zeedijk hét traject bij uitstek voor wandelaars en fietsers. Maar wij hebben nog veel meer in de aanbieding. In het hinterland nodigen de poldervlaktes uit om verkend te worden. Geen grenzen maar een netwerk van wandel- en fietspaden van op eigen grondgebied tot De Panne, het Brugse Ommeland of tot bij de Noorderburen.

 Er bevinden zich dan ook tal van fietsverhuringen in de buurt van ons hotel.

Hotel Prins Boudewijn

KUSTTRAM

De Kusttram is onlosmakelijk verbonden met het unieke van de Vlaamse kust. Wil je met volle teugen genieten van wat onze kust te bieden heeft, kies dan voor de Kusttram als vervoermiddel. Gedaan met het zoeken naar een parkeerplaatsje of met het aanschuiven in het drukke verkeer. De Kusttram brengt je de hele dag door tot in het hartje van elke badplaats. Tussen Knokke en De Panne, met zicht op zee.

Een waaier aan vervoerbewijzen laat je toe op een zorgeloze en ontspannen manier te reizen naar de bestemming(en) van je keuze. De Kusttram is de ideale partner om de Vlaamse Kust te ontdekken!

Hotel Prins Boudewijn

Knokke Station

Het station ligt op een paar minuten wandelafstand zodat U vlot  met het openbaar vervoer naar ons hotel komt. 

Hotel Prins Boudewijn