Omgeving

The Nighteen

U vindt restaurant en bar 'The Nighteen' naast ons hotel, ingang via de Lippenslaan.
De culinaire opdracht van “The Nighteen” is mensen samen te brengen in een gezellig kader en een plaats waar u kan genieten van heerlijk eten, een late hap of tapas to share. Delen en genieten, foodsharing zoals men het tegenwoordig noemt, maar ook voor een lekker glaasje met vrienden of collega’s is “The Nighteen” de nieuwe Place-to-be te Knokke. Openingsuren van 17u tot 1u!
Dinsdag en woensdag gesloten.

Hotel Prins Boudewijn

KNOKKE

Knokke-Heist bezoek je niet, je beleeft het!
Wat er zoal te beleven valt? In één woord: alles! En dat gaat van verteer en vertier, over shoppen en hoppen, tot volop ruimte aan land of bij het zilte water. Voor iedereen: oudere of jongere volwassenen en net zo goed voor kinderen. Een verblijf in Knokke-Heist, dat voel je met je lijf en met je leden: van het zachte zand tussen je tenen tot de kreeft op je tong. Niets dan uitkijken naar wat je bovenal bevalt. 

Hotel Prins Boudewijn

SLUIS

Het middeleeuws vestingstadje Sluis trekt jaarlijks ca. 4 miljoen bezoekers. Veel dagjesmensen komen voor het gezellige centrum dat binnen de stadswallen ligt. Meer dan 150 winkels, restaurants, cafés en banken geven een sfeer en ambiance die men alleen in Sluis aantreft. Sluis heeft ook een rijke historie.

Hotel Prins Boudewijn

BRUGGE

Brugge is een van de mooiste steden van Europa.
Met recht en reden zette UNESCO in 2000 de volledige historische binnenstad op de lijst van werelderfgoed. Tussen de kronkelende steegjes en romantische reien waan je je bijna in de middeleeuwen.

Hotel Prins Boudewijn

HET ZWIN Natuurpark

Beleef het  Zwin Natuur Park,  een 'internationale luchthaven voor vogels'.
Houd je instapkaart klaar en zet je schrap voor een boeiende vlucht over de Zwinvlakte, doorheen het huttenparcours in het park en in de permanente all weather, interactieve tentoonstelling. 

Ontdek en geniet van de prachtige Zwinnatuur en maak kennis met de bijzondere vogel- en plantenrijkdom van het gebied.

Het Zwin Natuur Park is een interactief natuurbelevingspark voor het hele gezin. 

Hotel Prins Boudewijn